Maui
Vandaag hebben we een auto gehuurd; een 'Chrysler Sebring' (cabrio), een grote witte bolide! Ha ha, dat is eens wat anders dan onze Volkswagen

We zijn eerst op zoek gegaan naar een supermarkt om wat flesjes drinken, snoep en andere lekkernijen te kopen. Ons hotel heeft ook wel een supermarkt(je) maar is een tikkeltje aan de dure kant. Om even een indruk te geven........1 banaan kost $2,00; 10 eieren $5,00; een pak Jus d'Orange $9.50 en een gewone zak chips $4,50!
Hierna kon onze rondreis door Maui beginnen! Maui heeft maar een paar hoofdwegen, voordeel is dat je niet snel verdwaalt, nadeel is, dat je -als je in de ene hoek van het eiland bent geweest- dat je dezelfde hoofdweg terug moet nemen.
We zijn allereerst naar de westzijde van Maui gereden, naar het ''Lao Valley State Park' , dit park bestaat uit watervallen en prachtige bomen en bloemen. Maar het begon ineens heel hard te regenen, dus zijn we snel naar de auto gevlucht! We hebben de afgelopen 4 weken geen regendruppel gevoeld, dus ach, het was wel even lekker. Het park ligt hoog in de bergen en hier valt de meeste regen van Maui. Hierna zijn we langs de kustweg naar het noorden gereden; richting het dorpje 'Hana'. Tenminste dat was ons plan................
Het was nog een hele rit,met name de 600 bochten! (Onderweg nog wel een paar mooie foto's kunnen maken). Na zo'n 300 bochten hadden we er genoeg van en zijn we omgedraaid. Het was inmiddels al 17.00 uur, dus met nog 75 km voor de boeg, zijn we richting het Hotel gegaan. Morgen gaan we maar weer even lekker zwemmen en luieren........
Aloha,
9,50 voor een pak sin.sap en dan moet je ook nog zelf afwassen. Een glaasje in het hotel drinken is dan even duur???? of nog duurder? Daar is IJsland niets bij. We hopen dat jullie nog een heerlijke relax-dag hebben voordat je weer de lange reis naar huis gaat maken.
We hebben toch wel 2x even op het internet kunnen kijken hoor, om jullie te volgen. Inmiddels zitten we in het ouderwets natte Nederland, te genieten van onze eigen aardappelen en boontjes en een echte hollandse gehaktbal. Ook al zin om weer naar huis te komen??
Tot snel!