MartheMarianneEvaBramJulius.reismee.nl

Dehli & Pleasanton (near by San Francisco)

Na een nachtje slapen, hebben we besloten om toch maar niet naar Yosemite te gaan. Het gaat te veel tijd kosten. Misschien krijgen we (als we thuis zijn) wel spijt, maar ja.............................

Na lekker te hebben uitgeslapen en op ons gemak boodschappen hebben gedaan in onze favoriete supermarktketen 'Wal-Mart', reden we tegen een uur of 11 richting het -eenvoudige- plaatsje Dehli. Na wat zoeken, vonden we een camping in de bossen en met een lekker zwembad, waar we natuurlijk meteen ingedoken zijn!! We spraken nog wat amerikanen, die al 3 jaar op deze camping woonden in een Motorhome. Leuk om hun verhalen over Amerika te horen. 's Avonds wilden we graag uit eten gaan, maar er waren weinig leuke restaurantjes. Het werd (hoe origineel) de MAC!

Undecided

Vandaag wilden we een camping gaan zoeken in de buurt van San Francisco, omdat wij morgen de camper weer op tijd moeten inleveren bij 'Cruise America' in Oakland. We dachten een mooie camping te hebben gevonden, maar dit bleek een soort van 'dicht bij de natuur camping', dus totaal geen faciliteiten. Kan leuk zijn voor 1 nacht, maar de kids waren zo aan het protesteren, dat we toch maar snel weer op zoek zijn gegaan naar een andere Campground. We zijn beland in het stadje Pleasanton (een uurtje rijden van San Francisco). Het is hier meteen al weer iets koeler; je voelt meteen die koude wind van de Pacific Ocean. Vanavond hebben we het stadje bekeken en dat is prachtig! We hebben lekker pizza gegeten op een gezellig terras en gaan straks, als Eva terug is van het hardlopen, een kaartje leggen (wat een hele leuke bezigheid is voor de lange avonden in de camper!)

Laughing
Morgen slapen we voor 1 nachtje in het 'Embassy Suites Hotel' in San Francisco en dan vliegen we vrijdagochtend om 8.50 naar Mauii!