MartheMarianneEvaBramJulius.reismee.nl

LA & Palm Springs!

Gisteren zaten we op een camping zonder draadloos internet, vandaar nu een verslag van de laatste twee dagen. Wij hebben weer heel wat beleefd!

Gisterochtend zijn we heerlijk rustig op gang gekomen; uitgeslapen tot een uur of negen en Julius en Bram hebben nog frisse duik genomen in het zwembad.

Tegen 14.00 zijn we richting de stad LA gereden om een camping te zoeken in de buurt van het Dodgers stadion, omdat wij 's avond naar een baseball-wedstrijd tussen The Dodgers en The Chicago cups zijn geweest!

Laughing

Dit was werkelijk een FEEST!! Wat een spektakel zeg. Wij zaten in het Top-deck en dat was helemaal bovenin. Je wilt niet weten hoe hoog het was

Undecided
Undecided
!

Wij zaten tussen de Dodgers-fan's (allen uitgedorst in de Dodgers kleding) en heel druk met eten 'gigantische hotdogs en bakken vol chips met saus', drinken en praten. Ze waren met hele andere dingen bezig dan met de wedstrijd zelf (vreemd!)

Tot op het moment dat The Dodgers een homerun maakte.......................nou, het hele stadion stond 'op z'n kop!' Wat een belevenis

Surprised

Na de wedstrijd zijn we naar de camping gereden; een beetje lugubere camping midden in LA, maar er is ons niets overkomen haha!

Vandaag (11 juli) zijn we rond 9.00 richting Palm Springs gegaan. Het werd onderweg steeds warmer en warmer; het verschil in temperatuur is bijna 20 graden!

We hebben een hele mooie KOA camping gevonden met een heerlijk zwembad, waar we even flink gebruik van hebben gemaakt. Het centrum van Palm Springs valt wat tegen; de durewoonwijk 'Las Palmas' was niet wat we er van hadden verwacht. En het was zoooooo warm!

Cool

We besloten een tocht te maken met de 'Aerial Tramway' (World's largest rotating Tram Cars) of te wel een gondel die in 10 minuten op 3 km hoogte zat. Geweldig uitzicht over Palm Springs en heerlijk koel. In de stad was het 48C en hier 23C! Hier hebben we even geluncht en zijn rond een uur of vier richting de camping gegaan.

Wat wel grappig was, dat alle terrassen in Palm Springs voorzien waren van een 'nevel installatie' en dat was ook wel nodig; je houdt het gewoon niet vol!

Lekker gegeten, gedoucht en lang buiten gezeten. Morgen kijken we hier eerst nog de wedstrijd Nederland - Spanje met een aantal nederlanders, want die zijn hier volop! Hierna vervolgen we onze reis naar Flagstaff!

Stel je toch voor dat we wereldkampioen worden..............................

Laughing

Manon

Wat een super verhalen allemaal! Echt leuk!
Geniet van jullie mooie vakantie!

Liefs,
Manon

Christiane

Hallo familie!

Wij zijn weer terug uit Italie, en heb even jullie verhalen gelezen. Super zeg, wat een reis!
Geniet ervan.

Groetjes
Wilco en Christiane

De Wouda,s

Hey wat een leuke verhalen allemaal jullie hebben het dus goed naar jullie zin!!!!Nou volop GENIETEN dan ma ar hier ook alles goed en ook beetje warm(Pfffff).Voorzichtig an doen en tot snel!!!xx

max

Maar wereldkampioen werden we niet.. Ik weet niet of jullie de wedstrijd hebben gezien? Maar het was een drama scheids.. Robben 2x alleen op de keeper maar hij scoort niet..

Als ik jullie verhalen lees wordt ik zo jaloers..
Geniet ervan!
xxx

loek en magda

we genieten van jullie verhalen, Lekker blijven genieten, doen wij ook. Alles goed hier, ondanks dat nederland niet gewonnen heeft.
Leuk al die foto?,
groetjes van ons.

Elsemarie

oh, super om dit allemaal te lezen, echt geweldig ook om te zien dat er die diavooratelling bij komt.
Geweldige belevenissen zo te lezen, heel fijn! doen jullie gezellig mee met alle hot dogs en mega pizza's etc.? Jeaph zit inmiddels in Hong Kong, benieuwd welke verhalen me van die kant uit bereiken.
alle goeds, lekker genieten en groetjes,
Elsmarie

Twan

Yo alle 5 hoe is het in amerika :p
trouwens Juluis je zit er chil uit

GEEN WERELD KAMPIOEN JAMMER HE

Maar veel plezier verder in amerika