Even geshopt in Beverly Hills, ja, ja!!
Ja, ja, wij hebben vandaag gewoon even gewinkeld in Beverly Hills en niet zomaar in een winkelstraatje maar op RODEO DRIVE!!!

Het was geweldig!! Marthe, Juul en Bram werden helemaal gek van de mooie auto's; Porsche's, Lamborghini's, Maserati's reden 'af en aan' en Oja, er stond ook gewoon een Bugatti Veyron voor de 'Ralph Lauren' geparkeerd, alsof het niets was.
De Ralph Lauren winkel was zoooooo sjiek, dat we er bijna niet in durfde. De ingang was een lange gang met palmbomen............Toch hebben we het aangedurfd en heeft Julius zelfs nog een shirtje gepast (en gekocht!). De kleedkamer was een soort van sjieke woonkamer
Bram meende Paris Hilton te zien, maar de auto waar ze in zou zitten reed wel erg snel langs ons heen. Het kan ook een 'gewone' blonde dame zijn geweest.
Nog even met de camper langs de grote villa's gereden, maar jammer genoeg geen bekende filmsterren gespot.
's Middags zijn we naar Santa Monica gereden; het was erg druk op de weg rond- en door LA, dus wij kwamen pas om 16.00 aan bij de beroemde pier. Even op het strand gelopen en toen via Hollywood naar een KOA camping gereden net 'onder de rook van Los Angeles'.
Hollywood hebben we in vogelvlucht gezien; de 'Walk of Fame' en de HOLLYWOOD-letters. Misschien gaan we morgen nog terug naar Hollywood, maar rijden in & om LA kost veel tijd.
We hebben al heel veel foto's gemaakt, maar het lukt ons nog niet om het op de WebLog te zetten. Nog even uitzoeken en hopelijk lukt het snel!
Het is nu 22.15; Bram en Juul liggen alweer in hun slaapcabine; de was is gedraaid (in zo'n echte ouderwetse Amerikaanse wasmachine); Eva is klaar met haar gymnastiek oefeningen (deed ze vanmiddag ook op een parkeerplaats bij Santa Monica, maar had even niet door dat er iemand door de voorruit van de camper zat te koekeloeren)
Tot morgen.........................
Steek ons even lekker de gek aan! Tjee wat jullie daar allemaal zien en meemaken, ik denk dat wij ook maar moeten beginnen met sparen voor zo'n super-vakantie! Haha.
Het is hier ook lekker warm in de tuin.....
Liefs Cisca