Alcatraz - Union Square - en Golden Gate Bridge
Ons laatste dagje in San Francisco! Om 11.00 gingen we op de boot naar 'The Rock' (Alcatraz). Het waaide heel erg en het was koud, koud en koud

's Middags zijn we naar Union Square gegaan om daar een beetje te 'shoppen'..............nou ja, gewoon een beetje rondgekeken. We zagen een 'Ferrari shop' en daar moesten we natuurlijk naar binnen, net zoals bij Giorgio Armani; Gucci; Chanel; Christian Dior; Louis Voitton en Prada (niets gekocht hoor, alleen maar kijken, haha!)
Je ziet hier trouwens veel 'open bussen' met toeristen. Vanmiddag zagen we zo'n bus met allemaal swingende mensen, Geweldig, want de mensen in de straat gaan gewoon mee doen als ze zo'n bus langs zien komen!
Aan het einde van de middag zijn we met een open bus over de Golden Gate Bridge gereden. Mutsen op, dikke trui aan en vooral veel kou-lijden! In de stad is het heerlijk warm, maar zodra je in de buurt komt van de Pacific Ocean is de wind erg koud.
Morgen gaan we de camper ophalen en rijden we via Highway1 naar het zuiden.......spannend!!!
dag lieve schatten,
Wij maar denken dat jullie het wel heerlijk warm zouden hebben. Hadden jullie mutsen mee? Alcatraz was voor de jongens natuurlijk super. Hoe bevalt het nieuwe fototoestel? We zijn natuurlijk super benieuwd naar de plaatjes. Als jullie ruimte tekort hebben op deze site moeten we maar bijkopen. Of is het lastig uploaden?. Kijken,Kijken maar niet Kopen, da's wel heel erg nederlands hoor. (maar ja zo doen wij het ook- soms kijken we niet eens)
Als jullie dit lezen hebben jullie de eerste dag met de camper er op zitten. We zijn benieuwd hoe het was, en of je er ook lekker in slaapt.
groetjes en lekker genieten. Ook al vinden we het heerlijk om jullie verhaaltjes te lezen, niet te veel tijd in internetcafé's doorbrengen hoor.